Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Από τις συναισθηματικές επιλογές,στις εκλογικευμένες.

Μετά την «συναισθηματική»μας αποτυχία με την Μπιλμπάο,έπαιξα μόνο άσσο τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ,δυστυχώς ήμουν εκτός σπιτιού και έτσι δεν ενημέρωσα το blog μου.

 Για σήμερα,θα κολυμπήσουμε-πάλι-στα θολά,αφιλόξενα,επικίνδυνα νερά της  Β Γαλλίας.Πραγματικά,όποιος βρει όλη τη Β Γαλλίας θα γίνει πλούσιος.Ας κάνουμε μια προσπάθεια.
  1. 203:  Η Ρεμς τη προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τη Μονακο και σχεδόν ανέβηκε στα σαλόνια της ligue 1(θέλει ένα βαθμό να είναι και μαθηματικά σίγουρη)παίζει με τη πεσμένη από καιρό Αμιαν,η Αμιαν,αν και πεσμένη,παλεύει στα ίσια όλα τα παιχνίδια και έχει κάνει και μερικές ζημιές.Στοιχηματικά θα πάω στο οβερ και αν θέλει κάποιος να ρισκάρει ας παίξει 1Χ
  2. 204: Η Μπουλον,έχει μαθηματικές ελπίδες για παραμονή και θα το κυνηγήσει το σημερινό ματς απέναντι στην αδιάφορη Ανζε.Δυστυχώς για τη Μπουλον,εγώ θα πάω στο οβερ.
  3. 205: Αμφίρροπο ματς,η Αρλε δεν έχει σωθεί μαθηματικά,αλλά δεν είναι και στη δυσχερή θέση της Μετς...άστους να παλεύουν και εμείς στο οβερ.
  4. 206: Η Κλερμον έκανε τα εύκολα δύσκολα έφερε δύο χαζές ισοπαλίες με τη πεσμένη Αμιαν και τη Σενταν,παραμένει στο κόλπο για την άνοδο.Η Γκινγκαμπ έχει κάνει «κηδείες»και βάζει γκολ...άρα γκολ/γκολ και οβερ.Με ρίσκο,έχει και τη δική του στοιχηματική αξία και το διπλό.
  5. 207: Το θέλει πάρα πολύ η Χαβρη,μπορεί όμως;Νομίζω ότι μπορεί το γκολ/γκολ.
  6. 208: Η λανς το θέλει για να σωθεί και μαθηματικά,αλλά δε θα το παίξω
  7. 209: Α ρε Μονακο,τη πήγες να κάνεις φέτος,εκεί που ήσουν σχεδόν πεσμένη κάνεις ένα μπαμ και πας για άνοδο.Βέβαια,αυτό το παραμύθι δεν είχε αίσιο τέλος και σε αυτό «φταίει»η Ρεμς.Στο δια ταύτα,η Τρουα και με ένα Χ είναι ευχαριστημένη,θα το πάρει όμως;Πιστεύω οτι θα το χτυπήσει η Μονακο και θα παίξει ελεύθερα μπάλα και όπου ελεύθερη μπάλα=γκολ..οβερ
Πάμε και μερικά στα γρήγορα,αλλά με ουσία.

           212:2
           213:γκολ/γκολ
           214:1
           215:2
           216:γκολ/γκολ
           217:Χ
           221:γκολ/γκολ

Καλές επιλογές και καλά κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.